У Києві вiдбувся перший концерт гурту ​NAVIBAND, фіналістів Євробачення від Білорусі та улюбленців української публіки

Фіналісти Євробачення NaviBand вперше виступили у Києві з сольним концертом

NaviBand, фіналісти Євробачення 2017 від Білорусі та улюбленці української публіки, вперше дали великий сольний концерт у столичному Caribbean club. Кияни першими з  прихильників гурту в Українi змогли оцінити виступ NaviBand повним складом: Артем Лук’яненко, Ксенія Жук, Олександр Тобольський, Владислав Чащевик та Володимир Бегер. А ще на них чекав справжній сюрприз – крім відомих пісень, саме в Києві гурт вперше наживо виконав 2 пісні з майбутнього альбому. 

І сам концерт, і прем’єра були дуже вдалими. Гарні романтичні пісні «Далей» та «Навальнiца» з нового альбому, вихід якого заплановано на початок 2018 року,  дуже сподобалися київським глядачам та присутнім в зали журналістам. Після концерту музиканти ще довго спілкувалися зі своїми фанами, давали автографи та фотографувалися. Чекаємо на нові успішні концерти в Україні, де на NaviBand також з нетерпінням чекають прихильники!

Перед концертом засновники NaviBandКсенія Жук та Артем Лук’яненко – дали інтерв’ю tochka.net та розповіли про участь в Євробаченні, які зміни відбулися після конкурсу у їхньому житті, і чи відбулися вони взагалі, про свої враження від України та Києва, про запис нового альбому та про дуже особисте. Нижче – декілька уривків з нього:

Як зараз йдуть справи у NaviBand?

Після конкурсу Євробачення у нас було велике фестивальне літо, сольний концерт на центральній площі в Мінську, який зібрав близько 10 тисяч осіб. Але у всьому цьому активному графіку в червні ми знайшли час виїхати на тиждень на хутір всією групою і написати новий альбом, над яким зараз працюємо в студії і плануємо випустити ближче до 2018 року. З нетерпінням чекаємо, коли зможемо поділитися ним з усіма.

Давайте відійдемо від групи NaviBand і поговоримо про Ксенію Жук та Артема Лук’яненка. Пам’ятається, ви говорили, що просто друзі. Але що відбувається між вами зараз? Ми ж усі пам’ятаємо ваш поцілунок під час прямого ефіру конкурсу Євробачення 2017.

Ми не дуже любимо говорити про особисте життя, саме тому завжди уникали цих запитань. Але подумали, що фінал Євробачення – чудовий момент, щоб розповісти всім про наші стосунки, про те, що ми разом йдемо життям і професією без зайвих слів. 5 вересня ми відсвяткували 3 роки весілля.

Вітаємо вас!
Не будемо приховувати, Україна на конкурсі Євробачення 2017 оцінила вас дуже щедро. Ви отримували високі бали від нас. Саме тому вирішили приїхати до нас у Київ з концертом?

Ми дуже вдячні українському глядачеві за прийом і оцінку. До того ж було зручніше приїхати слухачам з Білорусі, що дуже нам допомогло і в залі. Після такої підтримки вирішили, що негайно потрібно спробувати приїхати до Києва з сольним концертом.

Чи плануєте ви концерти в інших містах України?

Поки конкретних планів немає, але хочемо. Дуже хочеться, щоб в Києві все пройшло добре, а там подивимося! Будемо тільки раді!

Нагадаємо, – неймовірний гурт NaviBand підкорив Україну та мільйони глядачів з усього світу піснею “Гісторыя майго жыцця” (“Історія мого життя”), яку представили під час національного відбору Євробачення. Журі, зал, глядачі зустріли їх оплесками, подарували овації та свою любов. І вже в травні на фіналі Євробачення 2017 саме ця пісня отримала від українського журі максимальний бал!

NaviBand – це білоруський гурт, який створили музиканти Артем Лук’яненко  та Ксенія Жук. Музику NaviBand складно з чимось сплутати: настільки вони автентичні в своєму стилі. Група переплітає в своїх піснях різні напрямки. Це смачний коктейль з indie, folk, поп-музики і рок-мотивів. Пропорція інгредієнтів – секретна і делікатна, а тому від пісень групи неможливо відірватися. Вони наповнюють живою енергією і дарують чудовий настрій.

Сьогодні це один з самих популярних колективів у Бiлорусі. За чотири з половиною роки існування NaviBand випустили 3 альбоми, група активно гастролює по Білорусі та ближньому зарубіжжю, є учасником багатьох рок-фестивалів, а влітку 2017 го NaviBand стали обличчями рекламної кампанії Coca-Cola в Білорусі.

Фото Оля Закревська

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.