Найочікуваніша модель New Balance 247 Luxe офіційно в Україні

В Києві відбулась гучна презентація нової моделі кросівок New Balance 247 Luxe

24 січня о 7 годині вечора у ТЦ ЦУМ пройшла відкрита вечірка, присвячена презентації нової чоловічої моделі кросівок New Balance 247 Luxe в Україні.

247 Luxe – це перша модель New Balance, в дизайні якої компанія об’єднала спортивну підошву REVlite з класичним шкіряним верхом. Таким чином, створивши ідеальне взуття для сучасного міста, в якому зручно та комфортно 24 години 7 днів на тиждень. 

“Ми дуже раді презентувати 247 Luxe у Києві. Це дійсно довгоочікувана прем’єра у світі, і для New Balance в Україні дуже важливо бути її частиною. 247 – це не лише про взуття, це також діалог сучасної культури та життя, це, свого роду, історія кожного міста”, – коментує Ольга Ковальчук, маркетинг-менеджер компанії Starlink Group (офіційного дистриб’ютора New Balance в Україні).

“Элегантно, легко и невероятно красиво в любое время года! А также актуально и стильно в любое время суток!”, – такий відгук дав кросівкам 247 Luxe художник Серж Пайе.

Вслід за світовими презентаціями 247 Luxe у Лос Анджелесі, Сеулі, Токіо, Нью Йорку, Шанхаї, Парижі та Лондоні, столиця України також об’єднала місцеву творчість, сучасну культуру, музику, мистецтво та взуття. І розповіла про своє життя міста 24/7.

Ведучим вечора був Нікіта Добринін, а серед гостей можна було зустріти таких зірок, як Анатолій Анатоліч, Олександр Педан, Фоззі (ТНМК), Іріша Блохіна, Ірина Дерюгіна, Дмитро Комаров, художник Серж Пайе, дизайнери Серж Смолін та Антон Белінський. Особливим гостем став танцювальний колектив Apache Crew, який підготував для глядачів яскравий виступ. На ногах танцюристів також була представлена модель 247 Luxe.

247 Luxe – флагманська модель в серії 247. Вже найближчим часом в Україні будуть представлені спортивна, класична та жіноча моделі 247.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.