Київ. OT VINTA. Щиро. Українсько.

20 липня Київ розривався між спекою та бажанням круто відірватись.

В «Докер-пабі» було спекото, але родинно…

Під акорди пісень знаменитого гурту OT VINTA, настрій створювався сам собою! Дух країни – девіз вечора, який відчув автор!  
Нагадаю,   OT VINTA  – рівненський гурт, один з лідерів української рокабілі-сцени. У своїх доробках  активно використовує український фолк. Жанр роботи – «украбілі».

Внутрішнє відчуття всього, що панувало  вчора у світлі посмішок Юрія Журавля та товариства – це  рівняння з усіма сталими: зрозуміло та відмінно. В залі не було зайвих, були люди, які знають щось про  «Накурила баба журавлів»,  та про рецепт боротьби під назвою «17 москалів». А коли залунало «Попереду жахи – шляхи» хлопцям вже не треба було співати – зал зробив все у кращому вигляді.

Пісні в унісон, багато посмішок, добро, яке пронизувало від скроні до останнього келиху пива… Позитив, якого не так багато в наш час, абсолютно свідомо можна було низати як намистинки. Кожен отримав свою прикрасу зі смаком гарної, правильної музики.    Концерт не був атмосферою  свята  – він його створив, що підкреслює майстерність авторів, виконавців, аудиторії.

Україна – понад усе. І вона з такими людьми та піснями вже перемогла! Слава Україні!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.