Гурт «Без Обмежень» зібрав друзів перед Новим роком

17 грудня в клубі SENTRUM відомий український гурт «Без обмежень»  зібрав рідних та близьких людей на своєму великому шоу.  Концерт, певним чином, був знаковим, оскільки це був перший великий виступ хлопців після завершення участі у відомому шоу «Х-фактор». Впевнена, що і  глядачам, і музикантам було цікаво зрозуміти, як виріс гурт, що відчув та зрозумів, пройшовши горно теле-шоумарафону.

ule7cvh

На цьому запитання вичерпані, оскільки все інше було зрозуміло: енергія, драйв та щирі емоції від безсумнівних профі, були гарантовані.

Вірю, що сподівання всіх сторін були виправдані: абсолютний аншлаг, багато живої музики, яскраві ноти та діалоги із залом, невичерпна та палка любов до людей, справи, країни  – все це стало запорукою насиченого та крутого вечора.

В цей вечір глядачі почули як давно улюблені хіти, так і дещо нове від гурту. До слова, на сцені було місце експериментам та гостям. Так, один з останніх  хітів «5 хвилин» «підхопили» учасники дуету   Oscar Wild  – Павло Пігура та Віталій Сичак, а звуки віолончелі, робили цей процес просто божественним.

Багато уваги як завжди Сергій Танчинець та компанія, присвячують темі патріотизму та шани до всіх, хто стоїть на захисті нашої країни, хто боронить нашу незалежність. Багато пісень , що були виконані, пронизані цією тематикою та вимогою поваги. Слухаючи їх, дуже хочеться голосніше просити Господа, нарешті зупинити все божевілля.

Загалом, концерти «Без обмежень»  – це завжди невичерпне щастя. Щастя, розділяти такі справжні миті з близькими, щастя відчувати, що є у нас справжня та правдива  музика, і ця музика якісна та конкурентноздатна.  Щастя наступає і від того, що ти не гість на такому заході. Ти – бажаний друг, соратник, однодумець.

Тож,  друзі, будьте вільними та щирими. Любіть  все, що навколо, бережіть Україну,  і слухайте  гурт  “Без обмежень”.

 

БІЛЬШЕ ФОТО: ТУТ

Фото Миха Хайкин!

 

  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.