Сава Лібкін і Людмила Барбір розпочинають шоу «Їжа у великому місті» по суботах в Сніданку з 1 + 1

В ефірі «Сніданок.Вихідний» вранці в цю суботу 10 вересня відбудеться прем’єра яскравого кулінарного проекту «Їжа у великому місті» нової телепари Сави Лібкіна і Людмили Барбір.

Презентація та репетиція відбулася напередодні в ефірі Сніданку з 1+1 у компанії з Мариною Леончук та Анатолічем. У прямому ефірі приготували та частували салатом з яйцем пашот – поживно та корисно.

Дивіться відео:

 

Видатний одеський шеф-кухар і ресторатор Сава в дуеті з телезіркою, актрисою і справжньою гуцулкою Людмилою пропонують глядачам безліч гастрономічних відкриттів і трюків на кухні, які легко можна повторити у себе вдома, ці страви рекомендується зробити коронними на святах, сімейних сніданках чи обідах, частуванням іноземних гостей або навіть включити в меню ресторану. Це їжа великого міста — легка, проста, динамічна, стильна, яскрава, пікантна із застосуванням українських локальних якісних свіжих продуктів.

dsc_6444

Дегустувати й оцінювати блюдо в гості до кулінарів запрошуються цікаві особистості — блогери, гурмани, зірки, лікарі, іноземці, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші. Перше блюдо — пасту (хумус) з квасолі з гарбузовим насінням спробували і оцінили пластичний хірург Ростислав Валіхновський, тревел-блогер Вікторія Потоцька, фуд-блогер Юлія Чеснокова і Марина Ситник, головний редактор журналу про подорожі.

Українська кухня інтегрується в Європу.  Відтепер по суботах вранці на телеканалі 1+1 ми розповімо смачну і надихаючу телеісторію про те, що українська кухня може бути модною, улюбленою новим поколінням, враховувати кращий досвід і ідеї світових кухонь, бути трендом і гордістю країни на міжнародному рівні.

Ви дізнаєтеся, що і чому їдять зараз в різних містах України, як час впливає на традиції, які кулінарні тенденції сьогодення і майбутнього. Зйомки будуть проходити не тільки в Києві, а й в інших містах.

dsc_9409_

Обіцяємо гастрономічні спецефекти, а також багато гумору і кумедних дебатів на кухні між норовливою гуцульською красунею і ексцентричним одеським чоловіком.

Люда Барбір — досвідчена господиня, але з традиційним, домашнім підходом до їжі. Принциповість і професійний підхід Сави до готування часто йдуть в розріз з її звичним способом готувати.

 

Сава Лібкін прокоментував новий телепроект так: «Я вважаю, що наша їжа, яку обирають городяни зараз, — давно потребує українського перекладу. Багато страв приїхали в Україну з Італії, з Франції, з Німеччини, з Португалії — звідки завгодно. І ми наразі їмо іноземну кухню в Україні. Я пропоную цю їжу фактично перекласти українською мовою – зробити сучасною українською, оновити. Наші діти, онуки будуть її любити, готувати вдома і пишатися нею. Ми почнемо цей рух і всіх запрошуємо приєднуватися. До речі, з Людою працюється на рівні екстріму, вона ефектна, вміє співати і яскраво смакує страви. Але я обіцяю навчити її класно кулінарити і вас, дорогі глядачі, теж»

dsc_9290_

P.S. Готувати страву і подавати в ефірі нова телепара буде на унікальному авторському посуді від Сави Лібкіна. Як справжній художник, Сава створює і малює ескізи посуду, яку допомагають виготовити львівські майстри. Вона з секретами. Стежте за ефірами, — ми даруватимемо посуд найуважнішим глядачам. Зараз на сторінці в ФБ «Сніданку з 1+1» проходить розіграш спеціальної чаші для запікання, яка витримує дуже високу температуру і завдяки краям без глазурі страви з тонким тестом добре запікаються.
Yuliya Yarmarkina
Yuliya Yarmarkina

Chief Editor

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>